Pavlova

19-08-2022

Så nemt og lækkert og bare et "must" i bær-sæsonen! Her med friske blåbær og solbær fra haven. 

Opskrift

Ingredienser: 

3 æggehvider

1/2 tsk eddike

150 g flormelis

3 dl piskefløde

600 g bær 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 150 C. Pisk æggehviderne sammen med eddike og halvdelen af flormelis til skum, og tilsæt resten af flormelis. Pisk videre, indtil skummet bliver stift. Fordel massen på et bagepapir i en rund form ca 35-30 cm i diameter. Bag i 40 min, sluk herefter ovnen og lad marengsbunden stå i ovnen indtil den er kold. 

Pisk flødeskum og fordel udover den kolde marengsbund. Top herefter med de bær, du har lyst til, og drys med lidt sigtet flormelis. 

© 2022 Sofi Bo. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang